Voor een Goede Doel project organiseren wij traditioneel ook elke rally weer een veiling. Deze keer gaan we ons best doen voor twee projecten, namelijk voor stichting Zinnig en het Prinses Maxima Kindercentrum.

 

Voor wie wij het doen.
Nederland heeft een van de meest welvarende en gelukkigste inwoners van de wereld. Toch zijn er kinderen en jongeren die door omstandigheden te maken hebben met sociale uitsluiting in Nederland buiten hun schuld om!
Waarom wij het doen.
Deze kinderen en jongeren zijn geen lid van een sportvereniging, hebben bijna nooit een leuk uitje en gaan niet naar verjaardagsfeestjes. “Wij vinden dat ieder kind evenveel recht heeft op plezier en een gelukkig leven”. Een bijdrage leveren aan het geluk van een kind geeft zin aan het leven van de gever en het kind.
Wat wij doen.
De activiteiten die wij organiseren zijn daarom primair gericht op plezier en ontspanning. Tijdens de activiteiten worden de talenten van de jongeren zichtbaar. We begeleiden de jongeren in verder ontwikkelen van deze talenten. Dat is ons secundaire doel: de jongeren vaardigheden aanleren die ze kunnen gebruiken in hun toekomstige opleiding, werk en het dagelijkse leven.


Het Prinses Maxima Kindercentrum is het nieuwe ziekenhuis naast het Wilhelmina kinderziekenhuis in Utrecht. In dit ziekenhuis liggen alle kinderen vanuit heel Nederland die worden behandeld aan kanker. Het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie wil de best mogelijke zorg bieden aan kinderen met kanker en hun gezin, met als doel: de hoogst mogelijke kans op genezing en zo min mogelijk bijwerkingen tijdens en na de behandeling.