Volgend jaar, 2019, alweer voor een achtste keer een Business Rally. Dit geweldige evenement brengt de vele deelnemers met hun prachtige bolides langs de mooiste plaatsen van Nederland, Duitsland en België. De Business Rally is één van de leukste netwerkevenementen georganiseerd vanuit Utrecht.

De rally kosten bedragen per equipe € 895,- Leden van de Business Club Midden Nederland en Businessleden van FC Utrecht ontvangen € 100,- korting.

Beste deelnemers aan de ‘Business Rally Midden Nederland 2016’

De Business Rally is een navigatietocht die door equipes van 2 personen wordt gereden. Het doel van de tocht is op een zo ontspannen mogelijke manier genieten van de omgeving en tegelijkertijd strijden om de eerste prijs, weggelegd voor het team dat het meest efficiënt en effectief de route aflegt. Tijdens de tussenstops zijn er extra punten te verdienen die meetellen voor het eindklassement.

Tijdens deze tocht gelden een aantal spelregels:

 1. Het betreft geen tijdrit of snelheidsrit; de duur van de tocht is niet van belang voor de einduitslag. Het gaat om goed navigeren, communiceren, samenwerken en rijplezier.
 2. U dient steeds de aanwijzingen van de rallybegeleiders op te volgen.
 3. U bevindt zich gedurende de gehele rit op de openbare weg, houdt u zich altijd aan de verkeersregels en houdt rekening met uw medeweggebruikers.
 4. Overtredingen en boetes zijn uiteraard voor eigen rekening.
 5. Het is niet toegestaan om tijdens het rallyprogramma alcohol te nuttigen.

Verder vragen wij uw aandacht voor het volgende:

 • De navigator is verantwoordelijk voor een duidelijke instructie ten aanzien van de te rijden route en vermijdt onnodige gevaarlijke manoeuvres zoals abrupte koerswijzigingen en noodstops. Zoek altijd een veilige plek om te keren als een afslag wordt gemist of rijd een blokje om, om zo weer terug op de route te geraken.
 • De chauffeur draagt zorg voor veilige deelname aan het verkeer, hij/zij volgt de richting die hem of haar tijdig wordt opgegeven, de verkeersregels in acht nemend

In geval van pech of een ongeval denkt u in de eerste plaats aan uw eigen veiligheid en aan die van de overige weggebruikers. Parkeer de auto op een veilige plaats en bel dan de verantwoordelijke organisator van Avalon Evenementen, Ruud Steggerda +31(6) 55718154 of bel indien nodig eerst alarmnummer: 112

 • De Business Rally is geschikt voor beginners en voor gevorderden
 • Rijden in de mooiste gebieden van Nederland & België.
 • Genieten van heerlijk eten en drinken
 • Spetterend feest met spectaculair entertainment
 • Overnachten op een schitterende locatie