Goede doelen

Voor onze Goede Doel projecten voor de aanstaande rally van 2020 organiseren wij traditioneel weer een kleine veiling. Net als vorig jaar gaan we ons inzetten voor twee projecten, namelijk stichting Zinnig en FC Utrecht Maatschappelijk.

FC Utrecht Maatschappelijk: Meer dan ooit toont FC Utrecht zijn maatschappelijke betrokkenheid. Ook in deze Corona crisis. Gezondheid en eenzaamheid zijn de thema’s die centraal staan in de strategie. Dit betekent dat naast de bestaande programma’s en de inzet voor goede doelen, er is gekozen voor een langdurige samenwerking met diverse organisaties en initiatieven in de provincie. Op die manier kan de kracht en waarde van FC Utrecht optimaal en structureel worden ingezet om een bijdrage te leveren aan een gezonde en vitale regio.

Zinnig: Zinnig organiseert activiteiten en projecten voor kinderen die door omstandigheden, buiten hun schuld om, te maken hebben met sociale uitsluiting. Deze kinderen zijn geen lid van een sportvereniging, hebben bijna nooit een leuk uitje en gaan niet naar verjaardagsfeestjes. Met de inkomsten van de veiling gaan wij ze daarbij helpen.