Terugblik Rally 2022

Na het jubileum jaar in 2021 zijn we voor de 11e editie van de Business Rally op 9 september jongstleden richting Helmond gegaan. Onze ritmeesters, namelijk de Rally Masters, hadden een veelbelovende route uitgezet met leuke tussenstops en mooie opdrachten.

Vanaf Down Under in Nieuwegein, van de gebroeders Peek van de BHG Groep, werd er gestart. Na een tussenstop met koffie, fruitcocktail of ambachtelijk gemaakt ijsje in een IJsboerderij in Zoelen, stond daarna een heerlijke lunch klaar bij Bierbrouwerij Oijen.

Ons thema was dit jaar The Roaring Twenties”, een thema wat in 1920, maar ook in 2020, voor nogal wat opschudding teweegbracht onder de bevolking. Bijna iedereen zag er weer geweldig uit (zie foto’s) met vele diverse creaties.

Voor de mooiste auto en de leukst verkleedde en opvallendste combi (duo/auto) lagen zoals vanouds weer mooie trofeeën klaar. De feestavond was gezellig en daarvoor was het diner meesterlijk, we hebben met zijn allen culinair genoten.

We blikken terug op een enorm geslaagd evenement en kijken weer uit naar volgend jaar. De Rally zal dan plaatsvinden op vrijdag 8 september 2023.