Rally 2020 gaat door !!

We hebben groen licht !…dus ondanks alle Corona perikelen gaan we in 2020 voor de negende keer een Business Rally organiseren. Uiteraard houden we daarbij de Corona restricties in acht. We laten ons niet uit het veld slaan door dit virus. Ondernemers zijn weer toe aan een leuke gezamenlijke bijeenkomst inclusief een wedstrijdelement en gezelligheid.
Noteer in uw agenda !
Vrijdag 4 september start de rally.

Deelname bedraagt per equipe € 895,- Als u zich voor 1 aug. inschrijft krijgt u € 100,- korting.
Mocht de rally door Corona omstandigheden niet doorgaan storten wij het inschrijfbedrag terug.

De Business Rally is een navigatie/tourtocht die door equipes van 2 personen wordt gereden. Het doel van de tocht is om op een zo ontspannen mogelijke manier te genieten van de omgeving en tegelijkertijd te strijden om de eerste prijs. Deze is weggelegd voor het team dat het meest efficiënt en effectief de route aflegt. Met zijn allen genieten we van heerlijk eten en drinken tijdens onze tussenstops, lunch locatie en eind locatie.
Tijdens deze tocht gelden een aantal spelregels:
Het betreft geen tijdrit of snelheidsrit; de duur van de tocht is niet van belang voor de einduitslag. Het gaat om goed navigeren, communiceren, samenwerken en rijplezier. U dient steeds de aanwijzingen van de rallybegeleiders op te volgen.

We sluiten de rally dag altijd af met een spetterend feest met spectaculair entertainment om daarna te overnachten op onze eind locatie in een prachtig hotel. Er wordt ook weer een Goed Doel omarmt. 

Dit geweldige evenement brengt de vele deelnemers met hun prachtige bolides langs de mooiste plaatsen van Nederland, Duitsland en België.

De Business Rally is geschikt voor beginners en voor gevorderden
*Rijden in de mooiste gebieden van Nederland & België.
*Genieten van heerlijk eten en drinken
*Spetterend feest met spectaculair entertainment
*Overnachten op een schitterende locatie