Info rally

In 2019 gaan we voor de achtste keer een Business Rally organiseren. Dit geweldige evenement brengt de vele deelnemers met hun prachtige bolides langs de mooiste plaatsen van Nederland, Duitsland en België. De Business Rally is één van de leukste netwerkevenementen georganiseerd vanuit Utrecht.

De rally kosten bedragen per equipe € 895,- Leden van de Business Club Midden Nederland en Business leden van FC Utrecht krijgen € 100,- korting.


Beste deelnemers aan de ‘Business Rally 2019’

De FC Utrecht Business Rally is een navigatie/tourtocht die door equipes van 2 personen wordt gereden. Het doel van de tocht is om op een zo ontspannen mogelijke manier te genieten van de omgeving en tegelijkertijd te strijden om de eerste prijs. Deze is weggelegd voor het team dat het meest efficiënt en effectief de route aflegt. Tijdens de tussenstops zijn er extra punten te verdienen die meetellen voor het eindklassement.

Tijdens deze tocht gelden een aantal spelregels:

 1. Het betreft geen tijdrit of snelheidsrit; de duur van de tocht is niet van belang voor de einduitslag. Het gaat om goed navigeren, communiceren, samenwerken en rijplezier.
 2. U dient steeds de aanwijzingen van de rallybegeleiders op te volgen.
 3. U bevindt zich gedurende de gehele rit op de openbare weg, houdt u zich altijd aan de verkeersregels en houdt rekening met uw medeweggebruikers.
 4. Overtredingen en boetes zijn uiteraard voor eigen rekening.
 5. Het is niet toegestaan om tijdens het rallyprogramma alcohol te nuttigen.

Verder vragen wij uw aandacht voor het volgende:

 • De navigator is verantwoordelijk voor een duidelijke instructie ten aanzien van de te rijden route en vermijdt onnodige gevaarlijke manoeuvres zoals abrupte koerswijzigingen en noodstops. Zoek altijd een veilige plek om te keren als een afslag wordt gemist of rijd een blokje om, om zo weer terug op de route te geraken.
 • De chauffeur draagt zorg voor veilige deelname aan het verkeer, hij/zij volgt de richting die hem of haar tijdig wordt opgegeven, de verkeersregels in acht nemend

De Business Rally is geschikt voor beginners en voor gevorderden

 • Rijden in de mooiste gebieden van Nederland & België.
 • Genieten van heerlijk eten en drinken
 • Spetterend feest met spectaculair entertainment
 • Overnachten op een schitterende locatie