Donaties aan Goede Doelen n.a.v. rally 2017

Onze Business Club Midden Nederland is blij met het behaalde resultaat van onze veiling. Tijdens de feestavond werd er namelijk € 15.000,- euro opgehaald waarvan € 7500,- bestemd is voor Prinses Maxima Kindercentrum. Manager Fundraising & Partnerships, Marjolein van Leeuwen, mocht dit bedrag alvast symbolisch in ontvangst nemen.

Reactie van Marjolein van Leeuwen:
Ik zal uw donatie zoals afgesproken bestemmen voor het domein Ontwikkelingsgerichte zorg, waarbinnen sport, spelen en bewegen als aandachtsgebied valt. Nogmaals hartelijk dank voor jullie mooie donatie.

Die andere € 7500,- was bestemd voor  Stichting Zinnig. Oprichter en vertegenwoordiger van Zinnig, Peter Verbeek mocht dit bedrag alvast symbolisch in ontvangst nemen.

Stichting Zinnig organiseert activiteiten en projecten voor kinderen die in Nederland door omstandigheden, buiten hun schuld om, te maken hebben met sociale uitsluiting. Deze kinderen zijn geen lid van een sportvereniging, hebben bijna nooit een leuk uitje en gaan niet naar verjaardagsfeestjes. De stichting Zinnig wil jongeren vaardigheden aanleren die ze kunnen gebruiken in hun toekomstige opleiding, werk en het dagelijkse leven.

Mogelijk gemaakt door de volgende veiling kopers en veiling aanbieders :

Brothers Horeca Groep BV
FC Utrecht
Madeko Zeist BV
Quinta Holding BV
Schoonmaakservice Nagel
I-Aspect
Autobedrijf van Kuilenburg BV
Factoring Partners Nederland
Credit Force Solutions
Driessen Food
IMC Branding.shop
NBC Congrescentrum Nieuwegein
Van Rooijen Catering
Pitch & Putt Golf Maurik
Voetbal Talenten School
RTL Cleaning & Cleanovation
Pouw Vervoer BV
Mazars
Wim van IJzendoorn fotografie
Hotel Buunderkamp
Van Veluw Beheer