NETWERKEN BINNEN HET BEDRIJFSLEVEN IN SAMENWERKING MET O.A. DE SPORT!

Deze bovenstaande slogan zal altijd een peiler zijn van ons idee om effectief met elkaar te netwerken. Met de “Vrienden van Rondom Voetbal” hebben we niets anders gedaan. Maar we willen het breder gaan trekken. We willen een netwerk opbouwen van ondernemers die niet alleen interesse hebben in voetbal.

Op deze manier hopen we meer inspiratie te vinden om nog verder te groeien.

We willen namelijk beginnende en gevestigde ondernemers uit de regio Midden Nederland nog meer met elkaar in contact brengen. Ons beoogde doel is het opdoen van nuttige contacten, het netwerk van de ondernemers vergroten en uiteindelijk een bijdrage leveren aan succesvol ondernemerschap. Dit alles met een informeel karakter, maar wel met een informatief gedeelte. Naast interessant en nuttig, hopen we
vooral dat het leuk, effectief en onderhoudend is.

De businessclub organiseert activiteiten waarbij u als ondernemer uw zakelijke relaties kan uitbouwen, gewoon met elkaar van gedachten kan wisselen in een informele sfeer.
U wordt door ons uiteraard voor elke bijeenkomst uitgenodigd. Tevens ontvangt u van ons voor elk jaar een programmaboekje met een terugblik van het vorig jaar en het programma voor het aankomend jaar.

Switch Rondom Voetbal naar De Business Club Midden Nederland